Loading...
OM OSS2018-04-03T10:34:55+00:00
Vi blir det kommunikationsteam du behöver
 
McBride är en fullservicebyrå. Vi kreerar och producerar kommunikation för alla kanaler och kontaktpunkter på köpresan, inom ramen för den överenskomna kommunikationsstrategin.
Oavsett storlek på uppdrag är det din affär och dina mål vi agerar på. Ofta handlar vår insats om att skapa relevant, idéstark och ödmjuk kommunikation så att varumärkets position och attraktion stärks och relationer aktiveras. 
Då kommunikationsuppdrag alltid ser olika ut erbjuder vi det team av kompetenser din utmaning kräver: från digitala strateger, UX-designers, adwordspecialisterapputvecklare, medicinska copywriters, säljcoacher, mässbyggare till producenter av film, podcasts eller event.
Kärntruppen i McBride är förstås alltid med på resan för att se till varumärkets bästa i alla lägen. 
 
Ett nära samarbete ger god utdelning
 
Lyckade projekt är, enligt vår erfarenhet, sprunget ur kombinationen av professionellt hantverk, tillit och närhet. 

 Vi citerar stolt en av våra uppdragsgivare här:

”McBride gör det krångliga lätt, ni går alltid ett steg längre, ni är lättillgängliga och engagerade och ni överraskar på ett positivt sätt med de kreativa lösningarna.”  Margaretha Regell, produktchef, AbbVie

 ”McBride är den mänskliga byrån för mig som kombinerar lyhördhet med snabbhet och ett väldigt varmt personligt engagemang.”   Anna Bernmalm, produktchef, AbbVie

 ”McBride har en speciell förmåga att hjälpa oss att förstå våra kunder på riktigt. De hittar rätt ton och sätt att uttrycka sig som gör att vi når ut med vårt budskap. Att vi även har roligt då vi jobbar ihop gör det hela ännu bättre.”   Sara Holmgren, VD, People Insight

”McBride gör det obegripligt svåra begripligt lätt, och det fastnar där det ska!”  Ellinoar Lindroth, projektledare, Stockholms läns landsting, Hälso – och sjukvårdsförvaltningen

SÅ HÄR JOBBAR VI

McBride är en fullservicebyrå för alla typer av varumärken och vi skapar kommunikation oberoende av mediakanal. Vi arbetar både med större och mindre uppdrag och tar oss an såväl enskilda kommunikationsinsatser som långsiktiga strategiska plattformsarbeten.

Vi anser att kommunikativa utmaningar ska mötas hövligt oavsett om dom är små eller stora. Det gäller att starta med en ordentlig analys!

Intern kommunikation kan ibland vara nyttigare än extern, en smart mässmonter kan vara mer framgångsskapande än en reklamfilm, ibland behövs en organisationscoach snarare än en festlig kickoff eller en klämmig facebooksida.

Hur som helst har vi kompetenserna i vårt nätverk, så att rätt arbetsgrupp finns för ditt kommunikativa behov.

En nära relation med dig som uppdragsgivare, mycket nyfikenhet, frågor och även ifrågasättande är enligt vår erfarenhet nyckeln till framgångsrik kommunikation. Vi citerar stolt en av våra kunder här:

"McBride gör det krångliga lätt, ni går alltid ett steg längre, ni är lättillgängliga och engagerade och ni överraskar på ett positivt sätt med de kreativa lösningarna. ” Margaretha Regell, produktchef AbbVie

DU FÅR DEN ARBETSGRUPP DU BEHÖVER

I vår närhet har vi kompetenserna, så att rätt arbetsgrupp finns för ditt uppdrag. Våra allierade tillika specialister inom sina områden, är allt från digitala strateger, webutvecklare, medicinska copywriters till organisationscoacher, mässbyggare och filmproducenter.

KONTAKTA OSS GÄRNA SÅ BERÄTTAR VI MER

Mirjam Melzer VD, projektledare

Åsa Kälvenstam, copywriter, strateg

Lena McBride, art director, strateg