SÅ HÄR JOBBAR VI

McBride är en fullservicebyrå för alla typer av varumärken och vi skapar kommunikation oberoende av mediakanal.
Vi arbetar både med större och mindre uppdrag och tar oss an såväl enskilda kommunikationsinsatser som långsiktiga strategiska plattformsarbeten.

Vi anser att kommunikativa utmaningar ska mötas hövligt oavsett om dom är små eller stora. Det gäller att starta med en ordentlig analys!

Intern kommunikation kan ibland vara nyttigare än extern, en smart mässmonter kan vara mer framgångsskapande än en reklamfilm, ibland behövs en organisationscoach snarare än en festlig kickoff eller en klämmig facebooksida.

Hur som helst har vi kompetenserna i vårt nätverk, så att rätt arbetsgrupp finns för ditt kommunikativa behov.

En nära relation med dig som uppdragsgivare, mycket nyfikenhet, frågor och även ifrågasättande är enligt vår erfarenhet nyckeln till framgångsrik kommunikation. Vi citerar stolt en av våra kunder här:

McBride gör det krångliga lätt, ni går alltid ett steg längre, ni är lättillgängliga och engagerade och ni överraskar på ett positivt sätt med de kreativa lösningarna. ” Margaretha Regell, produktchef AbbVie

DU FÅR DEN ARBETSGRUPP DU BEHÖVER

I vår närhet har vi kompetenserna, så att rätt arbetsgrupp finns för ditt uppdrag. Våra allierade tillika specialister inom sina områden, är allt från digitala strateger, webutvecklare, medicinska copywriters till organisationscoacher, mässbyggare och filmproducenter.

KONTAKTA OSS GÄRNA SÅ BERÄTTAR VI MER

Mirjam Melzer VD, projektledare

Åsa Kälvenstam, copywriter, strateg

Lena McBride, art director, strateg